Beoordelingen van Alwisam Catering Raalte

Recente recensies van Alwisam Catering Raalte

5 sterren na 14 reviews

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We moesten wat lang op het eten wachten, maar dat was het waard. Lekker eten voor een goede prijs

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-11-2020

Kwaliteit:

Rating

We hadden verschillende producten besteld maar kregen veel van hetzelfde nl een wrap gevuld met kip en kruiden. Er wordt voor deze producten die hetzelfde zijn, verschillende namen gebruikt in de bestellijst. Kipfilet, rolletje kip en kipfilet zijn allemaal hetzelfde. Wel kregen wij een lekkere brocoliesoep kado van het huis. Deze eten wij morgen want het was ons net teveel. Bij 2 verschillende menu’s kregen wij bijna hetzelfde behalve het verschil in patat en basmatirijst. De smaak mocht voor ons wel iets kruidiger zijn.

, 06-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk verrassend kip en broccoli soep, natuurlijk bestel ik hier weer.

, 03-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke kip! Vriendelijke eigenaren. Aanrader!

, 26-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker en verrassend.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super !

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fantastisch

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten! Goede hoeveelheid, heerlijke smaken. Tot een volgende keer :)

, 16-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten, vriendelijke mensen die je met een lach op hun gezicht ontvangen!

, 05-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was erg lekker, helaas niet erg warm meer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten!

, 29-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Kip was heerlijk. Ook de salade was prima. En zeer goede baklava. De patat bij de friet was waarschijnlijk al 10 min voor de afgesproken tijd Bij de kip in een bakje gedaan. Deze was koud. Dat was erg jammer. Maar als dit de volgende keer verscerbij komt dan is het zeker een aanrader om weer te bestellen.

, 25-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Volgens mij ontbreken er 2 dingen. Op het bestelformulier.1adres 2.datum van bezorgen. Kwaliteit vh eten kan ik nu nog niet beoordelen maar ik vertrouw er op dat het heel lekker is!!