Beoordelingen van Alwisam Catering Raalte

Recente recensies van Alwisam Catering Raalte

5 sterren na 37 reviews

, 19-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Service en kwaliteit!! Super

, 14-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten. Lekker gekruid en ruim voldoende. Goed op temperatuur. Zeker voor herhaling vatbaar! Levering precies op tijd volgens afspraak!

, 08-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat een grote porties en superlekker. We gaan zeker nog weer een keer bestellen. Keurig op tijd bezorgt.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk genoten en snelle bezorging!

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Goede service, super vriendelijk en heerlijk eten!

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit en service

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom heerlijke en zeer ruime porties!!

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer smakelijk en met zorg bereid. Uitermate vriendelijke bezorging. We zullen hier zeker vaker terugkomen om meer uit te proberen

, 18-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel lekker en snel

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten en zeer ruime porties!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Lievelingseten van dochterlief. En terecht, heerlijk!

, 21-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De kip was heerlijk. Helaas ook meteen het enige positieve punt. De friet was koud en er zat geen knoflook mayonaise bij. Ook waren ze een half uur te laat met bezorgen. En natuurlijk was het een zondag en heb ik begrip voor drukke bezorgtijd. Maar neem dan op z'n minst even contact op met je klant.

Reactie van Alwisam Catering:Wat jammer dat u bent niet helemaal tevreden, daarvoor krijgt u thuis van ons een korting's code voor de volgende keer. Met vriendelijke groet,

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Aanrader!!

, 14-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

eten is te perfect 🤩 heerlijk

, 07-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dat smaakte naar meer!!! :-)

, 06-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke kip wraps gehad met patat. Lekker van smaak en super op tijd bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snellere levering dan verwacht! Eten was lekker en meer dan genoeg, patat was al flink afgekoeld. Misschien kijken naar andere manier van verpakken, zodat dit warmer blijft. Verder heel lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was super lekker, voor herhaling vatbaar!!

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We moesten wat lang op het eten wachten, maar dat was het waard. Lekker eten voor een goede prijs

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-11-2020

Kwaliteit:

Rating

We hadden verschillende producten besteld maar kregen veel van hetzelfde nl een wrap gevuld met kip en kruiden. Er wordt voor deze producten die hetzelfde zijn, verschillende namen gebruikt in de bestellijst. Kipfilet, rolletje kip en kipfilet zijn allemaal hetzelfde. Wel kregen wij een lekkere brocoliesoep kado van het huis. Deze eten wij morgen want het was ons net teveel. Bij 2 verschillende menu’s kregen wij bijna hetzelfde behalve het verschil in patat en basmatirijst. De smaak mocht voor ons wel iets kruidiger zijn.

, 06-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk verrassend kip en broccoli soep, natuurlijk bestel ik hier weer.

, 03-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke kip! Vriendelijke eigenaren. Aanrader!

, 26-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker en verrassend.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super !

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fantastisch

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten! Goede hoeveelheid, heerlijke smaken. Tot een volgende keer :)

, 16-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten, vriendelijke mensen die je met een lach op hun gezicht ontvangen!

, 05-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was erg lekker, helaas niet erg warm meer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten!

, 29-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Kip was heerlijk. Ook de salade was prima. En zeer goede baklava. De patat bij de friet was waarschijnlijk al 10 min voor de afgesproken tijd Bij de kip in een bakje gedaan. Deze was koud. Dat was erg jammer. Maar als dit de volgende keer verscerbij komt dan is het zeker een aanrader om weer te bestellen.

, 25-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Volgens mij ontbreken er 2 dingen. Op het bestelformulier.1adres 2.datum van bezorgen. Kwaliteit vh eten kan ik nu nog niet beoordelen maar ik vertrouw er op dat het heel lekker is!!